Elhagytuk Kapolcsot

2014.07.28.  Dr. Klujber Valéria

Negyedik állomásunk a most 24 éves Kapolcs volt. A Sajtóudvar-ban meleg, napsütéses helyünk volt, régi barátaink a Magyar Természetvédők Szövetsége szomszédságában. A sátrainkat és a színpadunkat igazi hamisítatlan falusi iskolaudvarban állítottuk fel. Jól megfért egymás mellett a falusi feeling a és az új kommunikációs technológia, az internet és tabletek világa.

A színpadi műsorunkban új táncosaink voltak a méltán nagyhírű Csillagszeműek képviseletében. A táncbemutató után volt egy kis tánctanítás. A vállalkozó párokat piros szívecskével jutalmaztunk. A látogatók álmosan szálingóztak a nagy melegben. A Kukamese szereplőinek árnyék híján, igen forróra sikeredett az előadása. Majd kis szünet és változatlan lelkesedés után következett Farkasházi Réka és Csiszár Ferenc gyermekműsora. Fantasztikusan ráhangolódtak a gyermekek világára, lazán mezítlábasan a fűben meg is tornáztatták őket.

Változatlanul siker a Tücsök selfie. Zöld-pólós fiataljainknak megismerkedtek pár szabadidős díszlettervezővel és grafikussal. Rögtön találtak nekik feladatot és a Tücskünk már krétarajzban is megjelent a kapubejáró betonján. Gyűltek a like-ok és 17.30-kor holtversenyben nyert a “soproni tücskök” és a “tücsökdinó” selfie. Így boldog tulajdonosai lettek  1-1 napelemes tücsöknek.

A meleg nap után sajnos balatoni csobbanás nélkül tértünk haza.

Augusztus 9-én folytatódik az utazásunk, megyünk, vár bennünket az Ördögkatlan Fesztivál és Nagyharsány.

Gyere bulizz velünk! Van még Tücsök és sok-sok más ajándékunk is.
Kapolcs_lanyok_fiuk