Kapolcs – megyünk!

2014.07.23.  Andi

kapolcs

Július 26-án a népszerű kapolcsi Művészetek Völgyébe látogatnak el az OGYEI munkatársai, ahol elsősorban a kisgyermekes családokat várják egész napos színpadi produkciókkal:

Kukamese” – környezettudatos mesejáték, táncbemutató, valamint Farkasházi Réka és Csiszár Ferenc a „Hajnali csillag peremén” című gyermekkoncertje szórakoztatja a kicsiket és nagyokat.
A színpadi produkciók között a gyerekek műsorvezető/játékmester vezetésével interaktív kvízjátékot játszhatnak, Futurobival, a jövőből visszajött kis robottal, aki megtanítja a környezettudatos gondolkodás alapjait.
Az OGYEI standon a fesztiválozókat környezettudatos programokkal, logikai játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, az információs pultnál a szülőket is érintő környezetvédelmi tanácsadással, felvilágosítással várják.
A kamasz és fiatal felnőtt korosztály számára folytatódik a „Pózolj a Tücsökkel” kampány is! Hostess segítőinkkel – akikkel a rendezvény területén találkozhatsz – készíts selfie-t a Tücsökkel, töltsd fel az Ökokaland FB oldalunkra és nyerj! Standunkon megismerkedhetsz az Öko-kaland Facebook alapú játékkal, hiszen a rendezvény alatt lehetőség van kipróbálni a játékokat tableten és terminálokon is.

Várunk! Látogass meg minket!