Cudy környezetbarát magyar tisztítószerek

2014.06.15.  ÖKO-Woodoo

Ez a tisztítószer-család ideálisan kombinálja az alapos tisztító hatást és az ember kíméletét a természetes hatóanyagokkal. Betétdíjas műanyag flakonok!

KÉZI MOSOGATÓSZER: foszfát- és klórmentes mosogatószer koncentrátum kézi mosogatáshoz. Vízlágyítót tartalmaz, így magas összkeménységű és vastartalmú vízben is hatékonyan használható mosogatószer. Kézkímélő, hatékony zsíroldó, szőlőmagolaj kivonattal. Citrom, málna, zöldalma illatban.
Folyékony MOSÓGÉL színes és fehér ruhákhoz: 4-5 kg száraz ruhához 0,5-1dl gél. ECOLABEL minősítéssel rendelkező, európai ökocímkés felületaktív anyagokat tartalmaz.
MOSÓPOR színes és fehér ruhákhoz: fékezett habzású mosópor, csökkentett foszfáttartalmú, minden típusú mosógéphez, 30, 40, 60, és 90°C mosáshoz is alkalmas, színvédő adalékot és vízlágyítót tartalmaz, magas vastartalmú vízzel is hatékony, a mosóvízben nagyon jól, maradék nélkül oldódik.
FOLTTISZTÍTÓ: a mosás hatékonyságának növelése érdekében használjunk egy evőkanálnyit a mosóporhoz adva, így ruháinkból el tudjuk távolítani még a makacs szennyeződéseket is. Készíthetünk belőle előáztató vizet is, folttisztításhoz készítsen kevés vízhez pépet, és tegye a foltra, makacs szennyeződésnél kicsit dörzsölje bele.
ÖBLÍTŐ KONCENTRÁTUM 6 féle illatban: a Soft Breeze öblítő Ecolabel minősített alapanyagból készül. 1 liter öblítő koncentrátumból 5 liter öblítő készíthető. Öblítő koncentrátum fehér ruhákhoz.
UNIVERZÁLIS FOLYÉKONY TISZTÍTÓ: alkalmazható minden mosható felületen, padozat, csempe, bútorok tisztítására, autómosásra. Makacs szennyeződések esetében használhatjuk töményen is. 3 féle illatban.
WC-olaj – szórófejes, 200 ml; 2-3 naponta a wc csésze felületére permetezve az olaj egy filmréteget képez a felületen, amely megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását, valamint az urin és a vízkő lerakódását. A wc-olaj segítségével ritkábban kell tisztítani a wc csészét.
FOLYÉKONY SZAPPAN szőlőmagolajjal.
ILLATMENTES TERMÉKCSALÁD – azon vásárlóink számára, akik érzékenyek az illóolajokra: Illatmentes mosogatószer, mosogatópor mosogatógépbe (mosószódával fele-fele arányban elkeverve hatásosan tisztít). lllatmentes mosogatógép öblítő: tökéletes tisztítás, foltmentes száradás. Illatmentes mosógél, illatmentes öblítő
koncentrátum. Illatmentes citromsavas vízkőoldó.

témakör: vegyszermentes háztartás